Theater Dakota

Zuidlarenstraat 57, 2545VP Den Haag

Theater Dakota

BENT U OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE RUIMTE VOOR EEN SYMPOSIUM OF EEN RECEPTIE? ZOEKT U NAAR REPETITIERUIMTE VOOR UW GEZELSCHAP, OF EEN GOEDE LOCATIE VOOR EEN WORKSHOP? WAT UW WENSEN OOK ZIJN, BIJ THEATER DAKOTA KAN HET!

Bij Theater Dakota kunt u kiezen uit de theaterzaal, de intieme filmzaal of de multifunctionele studio. Wij werken samen met Museum Catering, en kunnen u dus ook helpen met de catering.

THEATERZAAL
De theaterzaal van Theater Dakota is geschikt voor symposia, bijeenkomsten, personeelsfeesten en besloten voorstellingen. De theaterzaal is te gebruiken met of zonder tribune met 186 stoelen, of in een vlakke vloer-restaurantopstelling. Hierbij zijn meerdere indelingen mogelijk.

FILMZAAL
De filmzaal is geschikt voor productpresentaties, trainingen en lezingen. De capaciteit van de filmzaal is 63 personen. Digitale projectie en Dolby Surround Sound zijn aanwezig.

STUDIO
De studio is onder andere geschikt voor presentaties, vergaderingen, lezingen, trainingen en workshops. De capaciteit van de studio is 60 personen, en het is mogelijk de ruimte in diverse opstellingen te arrangeren. De studio is voorzien van audiovisuele apparatuur.

Verder heeft Theater Dakota voor studiedagen en symposia de beschikking over maar liefst acht workshopruimten. Bovendien zijn alle horeca- en audiovisuele faciliteiten die u nodig heeft bij ons aanwezig.

Neem voor meer informatie over de afmetingen van de ruimten en onze tarieven, contact op via: emilie@theaterdakota.nl of bel 070 3600 252 en vraag naar Emilie Hoefnagels.
  • Afbeelding van Theater Dakota

Beschikbare ruimtes in Theater Dakota

Studio

VergaderzaalCapaciteit: x 60 Bekijken Sluiten
Afbeelding van Studio

Zitplaatsen

60 zitplaatsen

Faciliteiten in deze ruimte:

Vergadertafels, beamer, geluidsinstallatie

Beschikbaarheid:

In overleg

Theaterzaal

Lege zaalCapaciteit: x 184 Bekijken Sluiten
Afbeelding van Theaterzaal

Zitplaatsen

184 zitplaatsen

Faciliteiten in deze ruimte:

Beamer, spreekgestoelte, geluid

Beschikbaarheid:

In overleg