Florence, woonzorgcentrum Houthaghe

Toon Dupuisstraat 10, 2552SB Den Haag

Florence, woonzorgcentrum Houthaghe

In zorgcentrum Houthaghe wonen ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen maar met zorg op maat toch zoveel mogelijk hun leven naar eigen inzicht kunnen leiden.
Houthaghe beschikt over een mooie tuin met een jeu de boules baan waar het - zeker in de zomer - goed toeven is. In de directe omgeving van Houthaghe ligt het Bokkenfoortpark en het winkelcentrum Houtwijk. Houthaghe is met het openbaar vervoer goed te bereiken, buslijn 26, 21 en 31 stoppen (bijna) voor de deur en tram 2 om de hoek. In de nabije omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Houthaghe is naast een woonzorgcentrum ook een servicepunt voor de wijk. Het is een open huis waar wijkbewoners van harte welkom zijn bij activiteiten, het gebruiken van de warme maaltijd of voor een kopje koffie. Wij staan open voor suggesties hoe de wijk en het welbevinden van de bewoners verbeterd kunnen worden. Het uitgangspunt van Houthaghe is jong en oud met elkaar te verbinden en een steentje bij te dragen aan een samenleving die respect heeft voor elkaar.
  • Afbeelding van Florence, woonzorgcentrum Houthaghe

Beschikbare ruimtes in Florence, woonzorgcentrum Houthaghe

't Trefpunt, restaurant

VergaderzaalCapaciteit: x 200 Bekijken Sluiten

Zitplaatsen

0 zitplaatsen

Faciliteiten in deze ruimte:

Podium, beamer, groot scherm, geluidsinstallatie etc.
Deze ruimte is heel geschikt voor grote bijeenkomsten/vergaderingen, maar kan ook heel goed gebruikt worden voor kleinere bijeenkomsten, zoals verjaardagsdiners of recepties.