Duurzaam WIFIWIJZER.NL

WIFIWIJZER.NL

Gelukkig kunnen wij burgers door deze website van de gemeente het heft in eigen hand nemen door ons land, onze huidige en toekomstige generaties ietwat beter te beschermen tegen alsmaar groeiende microgolven.

Er zijn mbt microgolven particuliere initiatieven met websites, deze websites bevatten alleen maar teksten en springen van de hak op de tak. Hierdoor is het voor een leek onduidelijk.

We leven in een tijd van IMAGE en weinig tijd . Er is een website nodig met een eenvoudige uitleg, een beeld zegt meer dan duizend woorden bij elkaar, een volledig geanimeerde website is dus nodig . Na mijn presentatie's op de natuurbeurs Haaglanden van februari 2014 kwam ik op het idee van wifiwijzer.nl.

Zelf ben ik geen tekenaar, toch heb ik technieken aangeleerd welke mogelijk maken om op makkelijke wijze te animeren, met een hoge kwaliteit. Tekenfilmserie, het menselijk lichaam is een mooi voorbeeld om de zaken begrijpbaar te maken. De site dient een verhaallijn te hebben. Mijn doelstellingen voor de site zijn te complex geworden voor realisatie door 1 persoon. Ik vraag dus om vrijwilligers voor het maken van deze complexe website vol animaties en een centrale wifi test.

Je zult veel leren op het gebied van microgolven, duurzaamheid door energie besparing, veiligheid ivm hacking draadloze systemen, effecten op gezondheid van dier en mens, animatietechnieken opdoen, opbouw moderne website tot 3D. Als de site af zal zijn is het belangrijkste van alles de ingebrachte creativiteit van alle vrijwilligers. De site is ontzettend belangrijk om de nagelaten bewustwording door overheid en bedrijven omtrent microgolven bij de burger te vergroten.

Voornaamste is bewuster om te gaan met de microgolven in huis, zoals wifi van de printer, TV wifi, laptop wifi, dubbele straling door wifi spot in combinatie met de normale wifi. Is Wifi wel überhaupt nodig in ons leven, op de werkplek of worden we bewust verslaaft gemaakt door alle spele dingetjes van de draadloze industrie? Ook bewuster om te gaan bij het kiezen van zaken zoals smartmeters, draadloze beveiligingssystemen en draadloze koppelingen met CV. Straks leven we in een samenleving alwaar de hacker je verwarming aan doet als je op reis bent, we dienen als samenleving absurde 'draadloze innovaties' onder de loep te nemen. SLOGAN van Wifiwijzer is: Indammen. Overheid dient bijvoorbeeld met overbodige luxe microgolven in te dammen, te beginnen met (LAST IN FIRST OUT) Digitenne, wifispots.

3 BELANGRIJKE OORZAKEN :

3. Prof. Wout Joseph van de universiteit van Gent:
Stralingsniveaus door WiFi zijn duizenden malen hoger dan de natuurlijke achtergrondstraling waarin de mens is geëvolueerd. Bovendien gaat het om gepulste/gemoduleerde straling, die in de natuur helemaal niet voorkomt. We zijn hier biologisch dus niet aan aangepast. De blootstelling aan de gsm is in de regel kortstondig, de tijd die nodig is voor een gesprek of sms. De blootstelling aan WiFi-straling is langdurig; leerlingen worden hier de hele dag lang aan blootgesteld.

2. Prof. Dr. magda Havas van de Environmental & Resource Studies van Trent Universiteit in Toronto: Microgolven veroorzaken heftige rouleaux formatie (zijn stapels of aggregatie van rode bloedcellen) met alle gevolgen van dien: Slechte bloed circulatie, laag zuurstof transport door het lichaam, verlaagde afval verwijdering uit het lichaam. Symptomen: hoofdpijn, vermoeidheid, concentratieproblemen, ongevoeligheid, verstijving, tintelingen, hart- en bloeddruk problemen.

1. Dr. Andrew Goldsworthy, (nu met pension) vrijwillig docent aan de Imperial College in Londen. De biologische effecten van zwakke elektromagnetische velden, Dr. Andrew Goldsworthy, maart 2012: In dit artikel legt hij uit hoe zwakke elektromagnetische velden van mobiele telefoons, draadloze telefoons en WiFi schadelijke effecten kunnen hebben op de gezondheid. Deze omvatten schade aan klieren resulterend in obesitas en verwante aandoeningen, chronische vermoeidheid, autisme, toename in allergieën en meerdere chemische gevoeligheden, vroegtijdige dementie, schade aan DNA, onvruchtbaarheid en kanker. Veel van de gerapporteerde biologische effecten van niet-ioniserende elektromagnetische velden treden op bij lage niveaus die geen verwarming veroorzaken; d.w.z. ze veroorzaken geen hitte. De stralingen veroorzaken elektrische effecten op levende cellen en hun membranen. De wisselvelden genereren wisselende elektrische stromen door cellen en weefsels en verwijderen structureel belangrijke calcium-ionen uit celmembranen, het maakt ze lek.

Deze drie belangrijke oorzaken dienen begrijpbaar gemaakt te worden door tekenfilmpjes.

Nadere uitleg waarom dit initiatief o zo ontzettend belangrijk is:

We leven in een stad van de 'vrede'. Onze menselijke cellen worden steeds meer en meer aangetast door onvrede. Overheden in Nederland doen niets tegen de als maar toenemende wild west van microgolven. In tegenstelling tot landen als Frankrijk en België beschermt of informeert de Nederlandse overheid haar burgers totaal niet tegen of voor microgolven. Sinds 2011 staan microgolven op de lijst van de WHO onder 2B kankerverwekkend, betekend mogelijk kankerverwekkend. De Nederlandse gezondheidsraad doet hier laconiek over en vermeld in een consumentengids, 'koffie staat ook op deze lijst'. Dan denk ik: de koffie van mijn buur straalt niet in mijn huis, maar zijn wifi wel!

(zie CBS cijfers) 66% van de kindersterfte in Nederland zijn te wijten aan hersentumoren en leukemie. Er is totaal geen onderzoek op aarde beschikbaar welke aangeeft dat kinderen de huidige toelaatbare straling niveau's (destijds opgesteld door dezelfde draadloze industrie) van microgolven aan zouden kunnen. Rusland heeft ooit onderzoeken gedaan naar microgolven op kinderen en vrouwen, allen kregen zij kanker. Rusland is daarom ook streng rond toelaatbare microgolven. De commercie schept in Nederland juist het beeld het SUPER OKIDOKI is voor kinderen, baby's!

De Nederlandse overheid heeft het niet meer in de hand of 'sluit misschien bewust de ogen'. Tal van professoren over de gehele wereld waarschuwen al voor de gezondheid's schade. Voorkomen is beter dan genezen, in die hoedanigheid zal Nederland veel kunnen besparen op uitgaven voor de volksgezondheid, we praten dan over miljarden. Er zijn berekeningen gemaakt door Prof. Barrie Trower, als een land totaal niets doet en microgolven blijven stijgen, het land door de toekomstige verwachte hoge gezondheidskosten mogelijk zelfs failliet zal gaan, voor de VS kan dit oplopen tot 3 triljoen Dollar voor gezondheidskosten op jaarbasis.

Mensen zijn over het al gemeen te gemakzuchtig laten de wifi 24 aan staan, weten bijvoorbeeld niet de wifi uit te zetten als die totaal niet nodig is. Er wordt door bedrijven als Ziggo totaal niet stil gestaan bij een 'goede' uitleg, Ziggo heeft een zogenaamde MVO, echter de cijfers op de beurs zijn volgens mij belangrijker dan de gezondheid van hun klanten. Industrie speelt gretig met de zo oude technologie van de radar om ons meer en meer te doen verslaven aan microgolven. Een I pad is niet met een kabel te verbinden op internet, bedrijven dwingen gebruik te maken van wifi! Niet 2,4, maar 2,7 GHZ is nu de standaard van het nieuwe 4G NETWERK, met alle storingen van dien.

De industrie speelt dus gretig in, doordat de overheid dit toelaat. Als straks de aansprakelijkheid om de hoek komt kijken, verwijzen al deze bedrijven de claims toe naar de Nederlandse overheid. Volgens het tribunaal van Neurenberg, haar codes zijn de praktijken rond microgolven in dit land totaal illegaal. Mens en dier mogen niet zonder hun WEET worden onderworpen aan zoveel STRALING!!! Hoeveel zijn we dan kwijt als samenleving !! Daarom zo snel mogelijk paal en perk stellen en de lasso om bedrijven.

Dit project is goed voor onze gezondheid en is dus duurzaam door energiebesparingen. Prof. Magda Havas (zie youtube)van trend universiteit van Canada heeft veel teweeg gebracht in Canada op het gebied van microgolven, zij vormt voor mij een voorbeeld.

Zijn de microgolven belangrijker geworden dan onze eigen inwendige cellen? Moeten we net als bij roken wachten tot het te laat is ? In India is Asbest anno 2014 legaal , waarom beschermt de Indiase overheid haar burgers niet. India importeert asbest van Canada alwaar asbest producten verboden zijn. In Nederland zijn we gelukkig wat asbest betreft, verder!!!

WEETJES:

ENERGIEVERBRUIK BEREKENING:
Energieverbruik van de Tx (zend) functie van een router bedraagt gemiddeld per jaar: 70 kWh (24/7). Als we dit vermenigvuldigen maal 64000 routers, alle Ziggo wifispot routers van Den Haag, komen we uit op 4480000 kWh, 4480 MWh. Als we het minimale verlies stellen op 8 uur, maw 1/3 van 4480, is het verlies 1493 MWh. In geld uitgedrukt, op basis van een all in prijs 0,27 per kWh x 149 3000 kWh, bedraagt het verlies 403.110 euro per jaar. in vergelijking tot een kabel is een kabel dus veel duurzamer, deze werkt pas als je daadwerkelijk gebruik maakt van de router. Kabel werkt immers als een lege water slang gevuld met knikkers, als de slang horizontaal geplaatst wordt, stop een knikker aan de ene uiteinde in komt er aan de andere kant een uit. WIFI straalt in alle richtingen voortdurend knikkers uit.

Alzheimer treft ook steeds meer jonge mensen. Wetenschappelijke studies tonen een link met de steeds toenemende straling van gepulste microgolven : GSM, WiFi, Dect wandeltelefoon,... Artsen deden in 2007 al een oproep in het Freiburgen ...

 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL
 • Afbeelding van WIFIWIJZER.NL

Trefwoorden

groen, energie