Ontmoeten Ontmoeten van buurtgenoten

Ontmoeten van buurtgenoten

Al anderhalf jaar bestaat er een Rijk In Je Wijk in Rustenburg-Oostbroek.
Het is een gezellige groep buren die gemiddeld eens in de maand iets leuks met elkaar ondernemen.
De activiteiten zijn heel divers, van low budget gezellig bij één van de leden thuis iets eten of drinken (iedereen neemt wat mee) een leuk spel spelen of gewoon wat kletsen, tot een wandeling in de Japanse Tuin met aansluitend tapas eten in een restaurant.
We hebben al veel meer gedaan, bijvoorbeeld een wandeling in het Zuiderpark en specifiek naar het Landengebied met z'n vele bijzondere bomen en heesters uit b.v. China, Japan, Azië Noord en Zuid-Europa, naar het Omniversum rondleiding Solleveld
high tea (iedereen maakt wat) een picknick met uitzicht op het Varend Corso themapark de Westlandse Druif onze laatste bijeenkomst was een uitstapje naar de Oostvaarderplassen waar we het burlen van de herten hebben meegemaakt en genoten van het prachtige natuurgebied met de div, dieren.

Deze RIJW-groep heeft momenteel meer dan tien leden; de een gaat vaker mee dan de ander, maar dat maakt allemaal niets uit. Je kan actief deelnemen door 'ns wat te orgamiseren, een idee te opperen of wat te koken, maar ook passief door alleen deel te nemen als er een activiteit wordt georganiseerd die je aanstaat.

Lijkt het je leuk om mensen uit je wijk te ontmoeten, wat met hen te ondernemen en woon je in Rustenburg-Oostbroek, dan zouden we het leuk vinden als je je bij ons aansluit. Wij vinden het leuk om een diverse groep te hebben, dus man/vrouw, jong/oud, meld je aan! Of kom gewoon eenmalig de kat uit de boom kijken.
Kijk ook eens op onze website
  • Afbeelding van Ontmoeten van buurtgenoten
  • Afbeelding van Ontmoeten van buurtgenoten