Duurzaam Samen Zon in Belgisch Park

Stevinstraat 179, 2587EE Den Haag

Samen Zon in Belgisch Park

Buurtbewoners Erik Schotte (architect bij LIAG) en Alexander Quarles van Ufford (adviseur bij het Wereld Natuur Fonds) lanceerden tijdens de Dag van de Duurzaamheid begin oktober hun buurtinitiatief Samen Zon in Belgisch Park. Een duurzaam initiatief om samen over te stappen op zonnestroom. Na grondig onderzoek selecteerden zij Sungevity Nederland om hen hierbij te helpen. De deelnemers kunnen tijdelijk een fikse groepskorting op zonnepanelen krijgen, en bij 30 deelnemers krijgt de Willem de Zwijgerschool in het Belgisch Park een gratis zonnesysteem van 10 panelen cadeau.

Omdat het zo’n groot succes is, wordt de actie tot 31 december verlengd en breidt Samen Zon uit naar heel Scheveningen.

Lijkt het jou ook wat? Samen profiteren van collectieve korting op zonnepanelen, het btw-voordeel én nu ook met een exclusieve bijdrage vanaf €24 per paneel van het Klimaatfonds Haaglanden!

Kom dan met al jouw vragen naar het Open Dak event deze zaterdag 15 november van 14:30 - 16:30 om zelf een live installatie in de buurt bij te wonen. Het event vindt plaats in Belgisch Park: Stevinstraat 179 in Den Haag. Meer informatie op


Ben erbij! Want, de teller van geinteresseerden die een online advies willen, is al opgelopen tot 70. Dat is een mooi getal,want hoe meer deelnemers,hoe meer voordeel!

Kijk voor meer informatie op de website, of lees even door:

Samen Zon
Op 10 oktober, de landelijke Dag van de Duurzaamheid, is het buurtinitiatief “Samen Zon in Belgisch Park!” van start gegaan. Deze campagne helpt het Belgisch Park en omliggende wijken in Den Haag aan zonne-energie en is door twee buurtbewoners in het leven geroepen. De bewoners kunnen tijdelijk een fikse groepskorting op zonnepanelen krijgen, profiteren van de bijdrage van het Klimaatfonds en bij 30 deelnemers krijgt de Willem de Zwijgerschool in het Belgisch Park een gratis zonnesysteem van 10 panelen cadeau. Sungevity Nederland maakt dit initiatief mogelijk en doneert de zonnepanelen aan de school.

Hoe meer bewoners van het Belgisch Park meedoen hoe hoger de korting op de aanschaf van zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit!

Voor meer informatie: www.sungevity.nl/belgischpark, of bel met Alexander Quarles van Ufford, 0652070003.
  • Afbeelding van Samen Zon in Belgisch Park
  • Afbeelding van Samen Zon in Belgisch Park
  • Afbeelding van Samen Zon in Belgisch Park

Trefwoorden

groen, energie, sociaalondernemen