Ontmoeten Overhandiging zonneysteem aan de Willem de Zwijgerschool

Gentsestraat 124, 2587HZ Den Haag

Overhandiging zonneysteem aan de Willem de Zwijgerschool

Kerstkado voor school

Het buurtinitiatief Samen Zon in Belgisch Park is een groot succes gebleken, en is daarom verlengd en uitgebreid. Heel Scheveningen kan nog meedoen tot 31 december. Inwoners die via het initiatief overstappen op zonnestroom profiteren van een fikse groepskorting op hun zonnepanelen. Inmiddels zijn al 30 buurtbewoners overgestapt op zonnestroom. Dit betekent dat de Willem de Zwijger school het zonnesysteem van 10 panelen kado krijgt deze kerst. Op dinsdagochtend 16 december om 10:00u zal Roebyem Anders, Vice-president van Sungevity, het zonnesysteem officieel overhandigen. Bovendien zal dhr. van Lente, directeur van het Klimaatfonds Haaglanden, de school officieel klimaatneutraal verklaren


Groepskorting blijft stijgen

Het behalen van de eerste mijlpaal van 30 deelnemers betekent ook dat de groepskorting is gestegen. Daarbij ontvangt de Willem de Zwijger school voor elke 3 extra deelnemers zelfs nog 1 paneel kado. Bovendien ondersteunt Klimaatfonds Haaglanden het initiatief met een bijdrage van €24,- per zonnepaneel voor de eerste 50 deelnemers. Inwoners uit heel Scheveningen kunnen zich nog tot 31 december aanmelden op www.sungevity.nl/belgischpark. Op naar de 50 deelnemers, want dan stijgt de groepskorting verder.

Deel de actie www.sungevity.nl/belgischpark nogmaals met uw buren of vrienden en profiteer samen van de maximale korting en de voordelen van eigen schone zonnestroom!


Succesvol initiatief voor en door de buurt

De initiatiefnemers Erik Schotte (architect bij LIAG) en Alexander Quarles van Ufford (adviseur bij het Wereld Natuur Fonds) zijn erg blij dat hun initiatief zo enthousiast is ontvangen door de buurtbewoners. “We hebben beide veel tijd geinvesteerd in dit project. Het is erg motiverend om te zien dat onze buren het initiatief waarderen en vol enthousiasme ondersteunen”, vertelt Erik Schotte.

Martin Groen, één van de deelnemers vervolgt: “Je bespaart direct op je energiekosten én dankzij de collectieve korting, zijn de investeringskosten een stuk lager. Ik vind het extra mooi dat de Willem de Zwijgerschool mee profiteert, zo laten we als wijk de verbondenheid zien.”

  • Afbeelding van Overhandiging zonneysteem aan de Willem de Zwijgerschool
  • Afbeelding van Overhandiging zonneysteem aan de Willem de Zwijgerschool

Trefwoorden

zelfbeheer, energie