Duurzaam Samen Zon in Belgisch Park geslaagd!

Samen Zon in Belgisch Park geslaagd!

Buurtinitiatief Samen Zon Belgisch Park groot succes!
Scheveningers die willen meedoen, kunnen zich nog tot 31 december aanmelden op de website: http://www.sungevity.nl/belgischpark. Want met het voorbijstreven van de eerste 30 deelnemers, stijgt ook de groepskorting weer. Die kan deze maand zelfs nog verder oplopen, omdat de korting bij 50 deelnemers weer verder stijgt.

Zonnesysteem cadeau
Het buurtinitiatief Samen Zon in Belgisch Park, waarin buurtbewoners samen overstappen op zonnestroom, is èèn groot succes gebleken. Niet alleen wordt het milieu er beter van, ook de buurt wordt er blijer van. Omdat afgelopen week het eerste streefaantal van 30 deelnemers was behaald, kreeg de Willem de Zwijgerschool op dinsdagochtend 16 december een zonnesysteem van 10 panelen cadeau.

“Zonnestroom opwekken is leuk en leerzaam!”, zo stellen de leerlingen en betrokkenen over Samen Zon in Belgisch Park. Lees meer reacties uit de buurt in het blog over dit educatieve buurtinitiatief: http://www.sungevity.nl/blog/sociaal/buurtinitiatief-samen-zon-belgisch-park-groot-succes.

Bijdrage Klimaatfonds voor eerste 50 deelnemers
De bijdrage van € 24,- per paneel is helaas maar beperkt beschikbaar. Alleen de eerste 50 deelnemers kunnen hier gebruik van maken. Inmiddels zijn maar liefst 37 buurtbewoners overgestapt op zonnestroom, wat betekent dat er nog maar 13 deelnemers gebruik kunnen maken van de bijdrage van het Klimaatfonds.

We willen u graag de kans geven gebruik te maken van deze bijzondere bijdrage.
De Solar Consultants horen graag van u via e-mail of 020-80 80 854.
  • Afbeelding van Samen Zon in Belgisch Park geslaagd!
  • Afbeelding van Samen Zon in Belgisch Park geslaagd!

Trefwoorden

energie, sociaalondernemen