Cursus Workshop Kiem en Microgroenten Kweken

Marconistraat 10, 2562JD Den Haag

Workshop Kiem en Microgroenten Kweken

KIEMKRACHTIGE WORKSHOP

Daar grootse veranderingen meestal in gang worden gezet door iets kleins heet Fruittella de TroubaBoer je van harte welkom bij de workshop Kiem Kracht. Tijdens deze workshop kun je spelenderwijs ontdekken hoe je door zo iets kleins te kweken als Kiem en Microgroenten je grootse veranderingen te weeg kan brengen voor je gezondheid en leefomgeving.

En het mooie eraan is dat het je nauwelijks tijd, energie , ruimte of geld kost! Kiem en Microgroenten kweken is vele malen voedzamer en gezonder dan gekookte groenten en granen. En mocht de nood hoog aan de man komen dan kun je er in tijden van schaarste prima op overleven!

We storten ons op allerlei facetten van het kweken en proberen kiemkrachtige recepten uit. De workshop wordt op ingetogen en creatieve wijze afgesloten met het maken van een zadenmandala. En natuurlijk zingt en fluit Fruittella er een vrolijk deuntje bij.

20 november20 november van 19.30 tot 22.00. Galerie Wapiti, Marconistraat 10 te Den Haag. 35 euro contant betalen bij aanvang van de workshop. Graag aanmelden bij Fruittella via groengeluk@yahoo.com.

Vriendelijke groe(n)ten en graag tot ziens!


  • Afbeelding van Workshop Kiem en Microgroenten Kweken

Trefwoorden

boodschappen, gezelligheid, vitaliteit