Ontmoeten Oerspronkelijke Sinterklaas Viering

Noordwal 18, 2513EB Den Haag

Oerspronkelijke Sinterklaas Viering

Zie de Maan schijnt door de bomen, het Heerlijk Avondje is gekomen!

Met alle commotie rond zwarte, witte en gekleurde Pieten zou je kunnen denken dat de tijd rijp is om op een andere manier inhoud te gaan geven aan de viering zoals die ons met de paplepel is ingegoten.

Wat vieren we nou eigenlijk en waarom? Welke vorm en inhoud kunnen we er aan geven die past bij een veranderende Tijdsgeest en maatschappij waarin de roep om duurzame initiatieven en samenwerkingen luider wordt?

Oh kom er eens kijken bij het Vuur waar Kristalla een prachtige Indiaanse vertelling ten gehore brengt van Hyemeyohsts Storm waarbij de oerspronkelijke betekenis van het Geschenk in herinnering wordt gebracht.

Nadat het Verhaal er als zoete koek is in gegaan trakteert Kristalla op Indiaanse Liedjes en The Give Away Ceremony. Voor de Ceremonie graag een Dierbaar Geschenk mee nemen voor een ander (mooi verpakt maar niet nieuw gekocht ).

Van 18.00 tot 19.30 ben je welkom om deel te nemen aan de Potluck. Neem hiervoor een gezond gerecht mee. Om 20.00 vangt Kristalla aan. Einde rond 22.00
Bijdrage vanaf 15 euro.

Aanmelding vooraf bij E groengeluk@yahoo.com
Locatie MIAW Noordwal 18 den Haag, www.miaw.nl E cisdeyl@gmail.com
  • Afbeelding van Oerspronkelijke Sinterklaas Viering

Trefwoorden

sameneten, gezelligheid, ontspanning