Cursus Mahjong Informatieavond (gratis)

Evert Wijtemaweg 6, 2565AA Den Haag

Mahjong Informatieavond (gratis)

MAHJONG... STEENGOED!
Maak kennis met dit fascinerende spel

Op de volgende dagen zijn er informatieavonden: 30 november, 14 en 28 december.

START
Woensdagavond 30 november
Aanvang 19.30 uur
Clubhuis H.K.C. ALO
Evert Wijtemaweg 6
2565 AA Den Haag

“Zin in een uitdagend spel met ontelbare mogelijkheden? Dan is Mahjong, ‘het spel der 1000 wonderen’, zeker interessant” vertelt Jan Warbout van de Nederlandse Mahjong Bond.
Het is eenvoudig te leren en omdat het heel veel mogelijkheden heeft, blijft het spel boeiend, hoe lang je het ook speelt. Paul Deege uit Den Haag is een enthousiaste promotor van dit edele spel en hij heeft inmiddels een speellocatie in Den Haag gevonden. We kunnen nu alle belangstellenden in Den Haag dan ook het volgende aanbieden.
In november en december starten we met mahjong informatieavonden en in januari 2016 mahjongcursussen van vier lessen voor startende mahjongers. Mahjong is een oud Chinees spel, dat in viertallen aan een tafel wordt gespeeld met 144 stenen. Elk van de spelers probeert zo snel mogelijk een winnende combinatie – MAHJONG- met zoveel mogelijk punten te maken. Een lenige geest, tactisch vernuft, de juiste keuzes en een dosis geluk helpen dat doel te bereiken.


MOGELIJKHEID VOOR EEN CURSUS - Na je bezoek aan een van de informatieavonden kan je direct inschrijven voor een Mahjongcursus welke momenteel gepland staat voor 4 avonden in januari en februari 2016. De deelnemers leren dan de 38 verschillende stenen kennen, het spelverloop, de spelregels en de puntentelling.
De geplande cursusdata in 2016 zijn op: 11 en 25 januari en 8 en 22 februari 2016.
Aanvang 19.30 uur.

Mahjong spelen?
Als je toe bent aan een fascinerend spel en als je graag andere mensen wil ontmoeten.

https://www.facebook.com/mahjongdenhaag
mailto://mahjong.denhaag@outlook.com
  • Afbeelding van Mahjong Informatieavond (gratis)
  • Afbeelding van Mahjong Informatieavond (gratis)

Trefwoorden

ouderen, ontspanning, vitaliteit