Sport Biljarten voor senioren

Genemuidenstraat 208-210, 2545NZ Den Haag

Biljarten voor senioren

Wij zijn de Recreatie Vereniging voor Senioren (R.V.V.S.) en wij zijn gehuisvest bij het Biljartcentrum Samonda aan de Genemuidenstraat 210 te Den Haag.

Wij zijn een gezellige vereniging die tot doel heeft in de recreatiebehoefte van de oudere mens te voorzien. Wij zijn dan ook een recreatievereniging voor dames en heren 55 plussers en wij spelen en bevorderen het biljartspel.

De speeldagen van onze vereniging zijn op de maandag, dinsdag en donderdag. De speeldag begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur, waarna eventueel nog tot 17.00 uur vrij gespeeld kan worden. Op woensdag is er een vrije speeldag, alle spelers van de verschillende speeldagen kunnen dan terecht op dezelfde tijd, om een partijtje biljart te spelen.

En de kosten, die vallen best mee, 18 euro per kwartaal voor een speeldag op de maandag, dinsdag of donderdag. Indien u beschikt over een Ooievaarspas is de contributie slechts 36 euro per jaar. Wilt u meer dan 1 dag spelen is dat ook mogelijk voor een gereduceerde contributie.

Waarom komt u niet gewoon een keer kijken, het verplicht u tot niets en een bakje heerlijke koffie is altijd beschikbaar. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein achter het gebouw. Ook tram 9 en 16 stoppen nagenoeg voor de deur, terwijl de bussen 23 en 37 op loop afstand van het biljartcentrum zijn.


  • Afbeelding van Biljarten voor senioren

Trefwoorden

bewegen, creativiteit