Ouderen Ik bied hulp bij het ordenen, saneren en /of verhuizen van uw privé bibliotheek en/of muziekcollectie (tegen een passende vergoeding)

Ik bied hulp bij het ordenen, saneren en /of verhuizen van uw privé bibliotheek en/of muziekcollectie (tegen een passende vergoeding)

IS UW BIBLIOTHEEK OOK ZO’N STOFNEST?
IS UW MUZIEKCOLLECTIE OOK ZO’N ONGEORDENDE BENDE?

Één van de zaken die Taalcentrum Frankenslag (TCF) voor u kan betekenen: orde aanbrengen in uw collectie boeken, muziek en eventueel andere collecties. Voor beide zaken geldt: wij kunnen de zaken ordenen, schoonmaken, desgewenst saneren, desgewenst beschrijven, dit tegen een passende vergoeding.

Gaat u binnenkort verhuizen of bent u net verhuisd? Heeft u hulp nodig bij het leeghalen van een inboedel? Wij komen met alle genoegen u helpen.

In Den Haag en omgeving komen wij gratis en vrijblijvend opnemen en met u bespreken wat er moet gebeuren. Ter plaatse maak ik een mondelinge offerte, die uiterlijk twee werkdagen later bevestigd wordt.

Ook kan u bij ons terecht voor hulp bij het schrijven van (sollicitatie)brieven, het vertalen van teksten uit het Engels en Duits, of andere zaken die met taal te maken hebben.

Taalcentrum Frankenslag
Frankenslag 87
2582 HE DEN HAAG
taalcentrumfrankenslag@gmail.com
06-50668826 (Maarten van Woerden)

Trefwoorden

ouderen, taallessen, muziek