Ontmoeten Tegenlicht Meet Up Den Haag

Hoefkade 9, 2526BN Den Haag

Tegenlicht Meet Up Den Haag

W​at is er nou leuker dan alléén Tegenlicht te kijken? Juist, met z’n allen kijken. Waarom? Omdat je daarna met elkaar de dialoog aan kan gaan over de prikkelende onderwerpen uit de uitzending.

Tegenlicht is het informatieve programma van de VPRO waarin nieuwe ideeën en trends worden onderzocht binnen de wereld van politiek, economie, sociologie en wetenschap. Dit past bij onze missie: mensen met elkaar verbinden om samen de toekomst te verkennen en nieuwe initiatieven ontplooien die waarde toevoegen voor individu en samenleving.

Wat gaan we doen?
Elke ​DONDERDAG​ na de uitzending van Tegenlicht op TV is er een Tegenlicht MeetUp bij ​Bazaar of Ideas​. ​Om 19.00 uur ​kijken we (voor wie wil) ​met z’n allen de uitzending. En om 20:00 uur ​gaan met elkaar in gesprek en/of aan de slag.

Naast dat je welkom bent om deel te nemen aan het gesprek, zoeken we per Tegenlicht MeetUp ook maximaal drie personen die iets met het onderwerp van die uitzending hebben, een idee, een oplossing, inspiratie of die er iets van vinden. Voor- of tegenstanders, specialisten of meningenspuiers.

  • Afbeelding van Tegenlicht Meet Up Den Haag

Trefwoorden

debat, transitie, samenzijn