Ontmoeten Een hemels, helder perspectief

Hoefkade 11, 2526BN Den Haag

Een hemels, helder perspectief

We zijn altijd en overal online. Zo hoeven we niets te missen en voelen we ons verbonden met andere mensen. Dat klinkt mooi, maar heeft een keerzijde. Verlies van privacy, gebrek aan concentratie, de angst om iets te missen, minder oogcontact en zelfs fysieke klachten door allergie voor digitale signalen. Naarmate de digitale netwerken oprukken, ervaren we steeds meer ‘datastress’. Offline zijn wordt een luxe.

Waar we een vorige keer het 'Rendement van Geluk' onderzochten.
Gaan we deze keer samen met Lie van Schelven en wederom ism met team van Tegenlicht Den Haag, erachter proberen te komen hoe we ‘helderheid’ kunnen vinden in tijden van onzekerheid, angst en onrust. Dat allemaal vanuit Een Hemels Perspectief

Een kleine maar groeiende groep mensen neemt afscheid van het altijd ‘verbonden’ zijn en onderzoekt manieren om zelf de regie te behouden. Lie van Schelven is daar een goed voorbeeld van.

Tijdens de laatste (!) meet up van dit seizoen krijg je van haar Denkgereedschap aangereikt en oefenen we om onszelf staande te houden in de nieuwe wereld. Lie helpt ons zelf te ontdekken HOE om te gaan met de continue stroom van informatie en prikkels, belletjes en pings. Zij leert ons weer te concentreren, tussen de regels door te lezen en tot de (essentie) betekenis van de grote hoop informatie te komen.

Deze interactieve workshop begint om 20.30 uur en is gratis toegankelijk. Om de kwaliteit te waarborgen vragen we je je vantevoren even aan te melden. We hebben plek voor maximaal 30 personen.

Voel je niet voor een workshop, in de bar kun je vrij oefenen om offline in gesprek te komen met je stadsgenoten ;-)
  • Afbeelding van Een hemels, helder perspectief

Trefwoorden

ontspanning, spiritualiteit, gezondheid