Ontmoeten Kickoff GildePlus

Laan van Poot 38-C, 2566EC Den Haag

Kickoff GildePlus

SVV Scheveningen is een hechte en maatschappelijk betrokken vereniging en fungeert als Buurthuis van de Toekomst. SVV Scheveningen gelooft dat, als zij kennis, kunde en netwerken van SVV leden en relaties kan koppelen, er een krachtige basis ontstaat voor succesvolle maatschappelijke en commerciƫle projecten. SVV Gilde Plus, een concept dat ontwikkeld is door BuzzyChain en als eerste in Den Haag bij SVV Scheveningen opgezet gaat worden.

Wij gaan actief op zoek onder onze leden en wijkbewoners naar uitkeringsgerechtigden. Na een selectie wordt een aantal van hen onderdeel van het Gilde. Sponsoren en bedrijven uit de buurt worden betrokken voor de coaching en de begeleiding.

De gemeente Den Haag vindt dit een bijzonder experiment. Daarom kunnen wij SVV Gilde Plus gaan presenteren bij een bijeenkomst onder de naam: het Festival der Verantwoording.
Dit landelijk evenement bestaat uit een reeks bijeenkomsten verspreid over het hele land waar kansrijke projecten binnen het zogenaamde sociale domein (zorg, welzijn en werk en inkomen) extra aandacht krijgen.

Woensdagmiddag 1 juni is het onze beurt. Dan willen wij met u bespreken waar behoefte aan is (van beide kanten), waar de meeste kansen liggen en welke valkuilen er zijn en hoe wij die kunnen voorkomen.

Graag nodigen wij ondernemers en werkzoekenden uit om deel te nemen aan Gilde Plus.
Locatie: Voetbalvereniging SVV Scheveningen,http://www.svvscheveningen.nl/
Datum: woensdag 1 juni a.s.
Tijd: Start om 16:00 tot 18:00 uur
Napraten en borrel vanaf 18:00 uur
Informatie en aanmelden kan via http://www.ndsd.nl/activiteiten/festival-der-verantwoording/ mail naar buurthuisvandetoekomst@denhaag.nl


Trefwoorden

debat, flexwerken, ondernemers