Cursus ULab Den Haag Livesessie(s)

Hoefkade 11, 2526BN Den Haag

ULab Den Haag Livesessie(s)

Het U.Lab is een wereldwijd leiderschapsprogramma, ontwikkeld door Otto Scharmer en zijn team (MIT, Presencing Instituut). Via het EdX wordt het materiaal ter beschikking gesteld: interactief en online. Het EdX is een samenwerkingsverband van o.a. MIT, Harvard en Berkeley dat wereldwijd innovatieve opleidingsprogramma’s tegen lage kosten ter beschikking stelt.

In 2015 namen wereldwijd ruim 80.000 mensen verspreid over 190 (van de 195) landen deel aan het U.Lab: Transforming Business, Society and Self. In september/oktober 2016 wordt er weer wereldwijd een U.Lab georganiseerd.

Pakhuis de Règâh Pakhuis de Reiger in Den Haag host met plezier de vier interactieve sessies en biedt zo een plek om samen te komen, de video’s te bekijken en nadien erover in gesprek te gaan. Ook doen we de oefeningen uit het U.lab. Dat complementeert en versterkt het online leren. Je kunt met elkaar oefenen in het toepassen.

Sara Huang, ervaren begeleider van leer- en veranderprocessen en eigenaar van Het Blije Wij, begeleidt de sessies.

De vier interactieve sessies vinden allemaal op donderdagavond plaats van 19.30 - 22.00 uur. We komen bij elkaar bij Bazaar of Ideas aan de Hoefkade 11 in Den Haag.

De data:
15 september 2016
6 oktober 2016
27 oktober 2016
15 december 2016
  • Afbeelding van ULab Den Haag Livesessie(s)

Trefwoorden

lezing, transitie, creativiteit