Ontmoeten Qwiek Leven! | Hoe wordt U gelukkig oud?

Savornin Lohmanlaan 215, 2566BZ Den Haag

Qwiek Leven! | Hoe wordt U gelukkig oud?

HOE WORDT U GELUKKIG OUD?
INFORMATIEMIDDAG VOOR BEWONERS UIT DE WIJK
WOENSDAG 14 DECEMBER | 16.00 - 18.00 UUR

Op woensdag 14 december organiseert Qwiek Leven! een informatiemiddag met als thema Hoe wordt u gelukkig oud? Specialist en vernieuwer van oude-renzorg Professor dr. Hans Marcel Becker zal een lezing geven op H.V. en C.V Quick en zal samen met bezoekers zijn visie geven op zijn geluksmodel voor ouderen die thuis wonen. Qwiek Leven! is zeer vereerd dat deze kenner op het gebied van ouderen aanwezig zal zijn. De deuren van Quick zijn vanaf 16.00 uur geopend. U en/of uw naasten zijn dan ook van harte uitgenodigd.

Professor dr. Hans Marcel Becker, vernieuwer van de ouderenzorg en voormalig bestuursvoorzitter van Stichting Humanitas zal bezoekers vertellen over zijn geluksmodel. Dit model is onder andere in China zeer populair. Het geluk van ouderen wordt bepaald door eigen regie, eigen actieve inbreng, een positieve sfeer en een familiegevoel. Met deze elementen en liefdevolle zorg werd Hans Becker bekend. Wij onderzoeken tijdens de informatiemiddag met Hans hoe zijn geluksmodel kan werken voor ouderen die thuis wonen. Hij geeft ons te-vens tips voor een langer, gezonder en gelukkiger leven.

Programma
16.00 : Inloop met koffie en thee
16.00 - 16.30 : Ontvangst en welkomstwoord
16.30 - 17.30 : Lezing Prof. dr. Hans Marcel Becker en gelegenheid tot vragen stellen
17.30 - 18.00 : Napraten en gelegenheid voor een drankje en/of eten bij clubrestaurant De Groene Haan

Na afloop is er volop gelegenheid om buurtgenoten te ontmoeten en kunt u een drankje nuttigen, genieten van muziek en tegen betaling eten bij clubrestaurant De Groene Haan. Speciaal voor deze gelegenheid zijn de kosten van de maaltijd - hoofdgerecht plus dessert - € 7,50. 

  • Afbeelding van Qwiek Leven! | Hoe wordt U gelukkig oud?
  • Afbeelding van Qwiek Leven! | Hoe wordt U gelukkig oud?

Trefwoorden

ouderen, gezondheid, lezing