Cursus Reiki cursus

Meivliegsingel 11, 2492RA Den Haag

Reiki cursus

Er zijn drie inwijdingsniveaus; Reiki I, II en III. Voor meer informatie over de verschillende Reiki-niveaus, bekijk in de tabel wat elk niveau betekent. Er wordt Reiki gegeven vanuit het Usui systeem.

Carla Groen is Reiki Master sinds 2000. Sinds die tijd heeft ze ruim 80 mensen opgeleid tot Reiki Master. Haar manier van lesgeven is laagdrempelig en toegepast op het dagelijks leven. In de cursus krijg je een inwijding zodat de Reiki energie / universele levenskracht bij je naar binnen kan stromen. Via je handen kun je dan jezelf en anderen behandelen met deze vitaliserende energie.

Reiki I: Open je energie kanalen en leer werken met de Reiki energie. Behandel jezelf en anderen.
Reiki II: Verdiep je spirituele ontwikkeling. Leer om een behandeling op afstand te geven en te werken met de Reiki symbolen.
Reiki III (Master): Leer om anderen in te wijden en verdiep je connectie met de Reiki energie.

De cursus is in onze praktijk aan huis van 10.00 uur tot en met 17.00 uur, maar om 09.30 uur staat de koffie / thee al klaar.

Tip

De cursus is voornamelijk een 'doe' cursus. Het geven van theorie wordt beperkt tot een minimum. Het ervaren van Reiki en bepalen wat Reiki voor jou is, staat centraal. Natuurlijk is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen, maar ik raad iedereen aan van tevoren het boek De kern van Reiki te lezen van Diane Stein. Dit is niet verplicht, maar het zal veel van je vragen al beantwoorden. Het aanschaffen van het boek is overigens wel een voorwaarde voor mensen die Reiki II en Reiki III gaan doen en het is tevens het enige boek dat aangeschaft hoeft te worden.
  • Afbeelding van Reiki cursus

Trefwoorden

energie, spiritualiteit, Volwassenen