Ontmoeten #Vierdevrijdag #Coworking in #DenHaag #PermanentBeta

Hoefkade 11, 2526BN Den Haag

#Vierdevrijdag #Coworking in #DenHaag #PermanentBeta

#Vierdevrijdag #Coworking in #DenHaag #PermanentBeta 26 Mei
Wanneer: Vrijdag 26 Mei 10:00 – 18:00 uur of ergens er tussenin
Waar: Bij Pakhuis de Règâh in de Hoefkade 11, Den Haag.
Entree: Gratis na aanmelding

Vrijdag is het weer #vierdevrijdag! Samen werken aan projecten, kennisdelen en sessies. Wat heb jij deze maand gedaan?

:: PROGRAMMA
10-11 Ontmoeten, bijpraten, koffie, de dag beginnen
11-15 (Samen) Werken aan projecten
15-17 Sprekers, workshops

Met o.a.

PARKING DAY DEN HAAG
Janine Terlouw is bezig met het opzetten van een wel heel tof festival: Parking Day Den Haag! Wat het is, wat er staat te gebeuren en wat jij kan doen - kom langs & mis het niet!

BLOCKCHAIN: NXT, Ardor & security
Bart van Maarseveen heeft een hoop geleerd over het ontwikkelen van toepassingen met behulp van de NXT en Ardorblockchain. Bij Vierde vrijdag geeft hij een presentatie over de oorsprong en unieke eigenschappen van NXT. Ook geeft hij een vooruitblik op Ardor. Wat voor mogelijkheden biedt dat?

Duco Kuipers is sinds vorige de meetup enthousiast geworden over blockchain apps en cryptocurrencies. Hij vraagt zich af: wat zijn goede wallets? En hoe beveilig je je wallets het best? In een interactieve sessie komen al dit soort onderwerpen aan bod. Heb je zelf een vraag? Sluit je aan!

WERKEN IN ZWERMEN
Bart Roorda heeft de laatste tijd veel gewerkt in 'zwermen': tijdelijke project-teams met gemeenschappelijk doel, die bijzonder efficient werken en langdurig effect bewerkstelligen. Hoe werk je in zwermen? Bart deelt graag een paar voorbeelden van de recente projecten en laat je zien hoe je dit kan toepassen op jouw project.

Kom je langs? RSVP & vier de vrijdag!

Wil je met anderen aan een project werken, vertellen over jouw project of interesse, samen leren over een onderwerp? Laat een reactie achter in de comments :)

Het is vrije inloop - Wil je gelijk goed beginnen met koffie en lekker netwerken, kom dan in de ochtend. Samen of alleen werken aan projecten? Schuif aan bij de coworktafels. Nieuwsgierig naar 1 specifieke of sessie talk: schuif hierbij aan.

Blijf op de hoogte van de #vierdevrijdag-meetups bij Pakhuis de Règâh via de Meetup-groep: meetup.com/vierdevrijdag

  • Afbeelding van #Vierdevrijdag #Coworking in #DenHaag #PermanentBeta

Trefwoorden

sociaalondernemen, transitie, flexwerken