Ontmoeten FIO' The Future Is Orange'

FIO' The Future Is Orange'

Op dit moment is er in gemeente Den Haag geen ontomoetingslocaties voor jongvolwassen en volwassen hoogbegaafden. Speciaal voor jongvolwassen en volwassen die bezig zijn met te ontdekken wat hoogbegaafdheid voor hen betekent, organiseer ik een netwerkevent eens in de maand in Den Haag.

FIO ‘The Future Is Orange’
Het netwerkevent heet FIO “The Future Is Orange’. FIO staat voor een jong en ambitieus geluid, binnen de Den Haag die voortdurend in beweging is. FIO is hét netwerk voor de jongvolwassen en volwassen hoogbegaafden in Den Haag. FIO is in mijn visie een plek waar hoogbegaafden in een “huiselijke sfeer stappen kunnen zetten op het gebied van contact, informatie, ontdekken en ontspannen. FIO streeft ernaar om de verbindende factor te zijn voor enthousiaste en leergierige hoogbegaafden die zich willen inzetten voor een betere Den Haag. Met de kernwaarden verbinden, flexibiliteit en kennis wil FIO verschillende activiteiten faciliteren die hoogbegaafden de mogelijkheid geven om:

- Hun netwerk te vergroten;
- Zich (verder) te kunnen ontwikkelen en profileren;
- Mee te denken en het helpen verbeteren van hun posities;
- Kennis te maken met lotgenoten zowel binnen als buiten Den Haag.

Visie en Missie
FIO meent dat veel hoogbegaafde jongvolwassen en volwassenen in de maatschappij hun talenten en capaciteiten nog onvoldoende kunnen of mogen benutten. Voor zowel het belang van de maatschappij als voor de het persoonlijk geluk van de hoogbegaafde jongvolwassen en volwassen zelf wil FIO hier verandering aan brengen.

Voor wie
Iedereen die zichzelf herkent in de definitie van hoogbegaafdheid of in een deel van is welkom om deel te nemen aan het event. Ook als je nog aan het onderzoeken bent of dit op jou van toepassing is ben je van harte welkom. Het is een informele avond voor hoogbegaafden. Op stap naar een uitwisseling, herkenning, inspiratie en gezelligheid met gelijkgestemden.

Tijdens deze avond kun je ander hoogbegaafden ontmoeten en een praatje aanknopen of een gezamenlijke activiteit ontwikkelen. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd.

Waar
De locatie is een zaal in Den Haag, wordt gauw bekend gemaakt.

Wanneer/tijd
Er is een vaste avond, de eerste vrijdagavond van de maand, in beginsel eens per maand. Inloop vanaf 18:45 uur. Na een korte lezing gaan we borrelen. We vinden het fijn als iedereen er om 19:00 is, zodat we een gezamenlijke start kunnen maken. We gaan door tot 22:00 uur, of langer voor wie wil. Op 5 januari 2018 begint het eerste netwerkevent.

Kosten
Deelname is € 10. Drankjes zijn voor eigen rekening

Aanmelden
Aanmelden gaat in de toekomst via de website van het instituut hoogbegaafdheid volwassen (IHBV).


  • Afbeelding van FIO' The Future Is Orange'

Trefwoorden

Ontmoeten