Ontmoeten Lokale Smaakmakers

Fahrenheitstraat 472, 2561DH Den Haag

Lokale Smaakmakers

Wat zou jij doen met een leegstaand winkelpand, of straks met het oude Rode-Kruisziekenhuis? Ondernemer Ido Pot bedacht hoe het anders kon met een oude kinderboerderij aan het rand van de stad. Zo ontstond Pluk, dat inmiddels is uitgegroeid tot een oase van rust, met groenten uit eigen tuin en heerlijke koffie met zelfgebakken taart. Plus: een werk- en ontmoetingsplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


~~

Kom je mee op avontuur? Met zes Lokale Smaakmakers. Mensen die de wijk waarin ze wonen of werken op hun eigen manier mooier, plezieriger, gezelliger en veiliger hebben gemaakt. Komend halfjaar is iedere maand één van hen bij ons te gast. Onder begeleiding van kunstenaar Bruno van den Elshout gaan we met hen op onderzoek uit: Waar begonnen ze, wat kwamen ze tegen en hoe is het hen gelukt om hun plannen in de praktijk te brengen? En wat kunnen wij daar in onze eigen buurt mee?

Tijdens de avonden kun je niet alleen de Smaakmakers ontmoeten, maar ook nog eens je buren beter leren kennen. Aan het begin van iedere avond staat er heerlijke thee of koffie met iets lekkers voor je klaar en we maken er stuk voor stuk gezellige en inspirerende avonden van.

We verwelkomen je graag om de Lokale Smaakmakers te ontmoeten bij Anne & Max, Fahrenheitstraat 472, op iedere laatste woensdag van de maand. Inloop: 19u30, aanvang 20u00, afronding 21u30. Bijdrage per avond: € 3.00, inclusief koffie of thee met koek bij aankomst.
  • Afbeelding van Lokale Smaakmakers

Trefwoorden

groen, presentatie, Ontmoeten