Ontmoeten Samen Vieren in Moerwijk

Vierheemskinderenstraat 91, 2531CA Den Haag

Samen Vieren in Moerwijk

Samen Vieren
Wanneer: ELKE 3e Zondag van de maand vanaf 14:00 uur
Waar: de Mirtekerk, Vierheemskinderenstraat 91 in 't Puntje van Moerwijk

Samen Vieren we elke 3e zondag van de maand met en als Geloven in Moerwijk het leven!Dan komen we bij elkaar om samen te lunchen – iedereen neemt iets mee om te delen.Na het eten luisteren we naar een (bijbel)verhaal en is er voor iedereen tijd om dit verhaal op een bijzondere manier te verwerken: met muziek, creativiteit, door gesprek of een wandeling. Elke keer is dit weer anders, zo kan iedereen op zijn of haar eigen manier aan de slag met het verhaal. We sluiten de middag samen af door naar een lied te luisteren of door een gebed.

Samen Vieren we ELKE 3e zondag van de maand van 14:00 – 16:30 uur in de Mirtekerk, Vierheemskinderenstraat 91 in 't Puntje van Moerwijk. Van harte welkom!

Houdt de agenda op de website in de gaten voor de locatie waar we dan Samen Vieren

Wil je weten of Geloven in Moerwijk als kerk iets voor jou is?De beste manier om daar achter te komen, is door een keer ergens aan mee te doen.Heb je vragen over het leven of geloven? Heb je hulp nodig? Wil je stage lopen of afstuderen op onze pioniersplek/pionierskerk?Neem dan gerust contact op met onze pastor & pionier, Bettelies Westerbeek.Een koffie-afspraak in Moerwijk is zo gemaakt (ze drinkt haar koffie zwart zonder suiker ;-)).

Ons telefoonnummer is:          070 – 221 211 3
Algemeen emailadres is:         welkom@geloveninmoerwijk.nl 
Bettelies haar emailadres is:   pastor@geloveninmoerwijk.nl
  • Afbeelding van Samen Vieren in Moerwijk

Trefwoorden

spiritualiteit, samenzijn, Ontmoeten