Sport Den Haag Marathon

Den Haag Marathon

Den Haag krijgt eigen marathon

Op zondag 22 september 2013, de zondag na Prinsjesdag, vindt de eerste editie van de Den Haag Marathon plaats. Het loopevenement in Den Haag krijgt de naam: Vredesmarathon. Naast de marathon kunnen lopers zich ook opgeven voor de halve marathon of de ultraloop. De inschrijving voor dit unieke sportevenement is reeds gestart.
Mocht u niet willen deelnemen aan deze marathon: u kunt toch helpen dit schitterende evenement tot een succes te maken! Word vrijwilliger!

Eindelijk heeft Den Haag een eigen marathon. De ambitie is om van deze marathon een vast evenement te maken; ieder jaar op de zondag na Prinsjesdag. De route van de marathon gaat, via het historisch centrum, Vredespaleis, de duinen, het strand, de haven, de pier, het Koninklijk Paleis.

Voor alle hardlopende inwoners van Den Haag wordt het werkelijkheid: een marathon lopen door je eigen stad, toegejuicht worden door bekenden, vrienden, familie en stadsgenoten. Voor deelnemers van buiten de stad is het dé manier om Den Haag beter te leren kennen; de route voert de loper tenslotte langs alle mooie plekken van de stad.

Laat de eerste editie van de Den Haag Marathon, van de Vredesmarathon, een succes worden en doe mee. Inschrijven kan via http://www.denhaagmarathon.nl.

Den Haag, je loopt er mee weg!